Slaapzak op Merk

Er zijn geen producten
Slaapzak op Merk

Slaapzak op merk

Een slaapzak heb je in alle soorten en maten. Deken slaapzak : De deken slaapzak is de slaapzak die iedere Nederlander kent. Misschien wel van vroeger als je met school op kamp ging. Het voordeel van een deken model slaapzak is dat het veel bewegingsvrijheid creëert. Wanneer je naar een koude omgeving gaat is het een minder geschikte variant omdat het langer duurt voordat je de slaapzak met je lichaam hebt opgewarmd. Mummy slaapzak : De mummy slaapzak omsluit het lichaam waardoor je geen warmte verlies hebt. Over het algemeen is een mummy slaapzak gemaakt van een synthetisch materiaal omdat het vaak gebruikt wordt om mee te trekken door bijvoorbeeld de bergen.

Subcategorieën
 • Polydaun slaapzak

  Polydaun slaapzak

  Een Polydaun slaapzak is gemaakt van de meest hoge kwaliteit. Of je nou op zoek bent naar een volledig katoenen slaapzak of juist een polyester lichtgewicht slaapzak , Polydaun heeft het allemaal. Door hun jaren lange ervaring in het produceren van slaapzakken mag u verwachten dat u een slaapzak voor een lange periode koopt.

 • Gabbag slaapzak

  Gabbag slaapzakken

  Kleurrijke slaapzak gemaakt van een stevig katoen dat van nature zacht is. De Gabbag slaapzak is gevuld met hollowfibre en dat maakt de slaapzak aangenaam warm. De Tweerichtingsrits biedt extra ventilatie. Elke Gabbag slaapzak is veelzijdig in gebruik en vereist weinig onderhoud.

 • Highlander slaapzak

  Highlander Outdoor slaapzak

  Een Highlander Outdoor slaapzak is gemaakt van de beste materialen voor een scherpe prijs. Je hebt de keuze uit diverse soorten modellen en toepassingen.

 • Sunncamp slaapzak

  Sunncamp slaapzak

  Een Sunncamp slaapzak is gemaakt van het comortabele materiaal katoen. Een ideale slaapzak voor op de camping, voor thuis of om mee te nemen wanneer je gaat logeren. Zowel de kinder als volwassen slaapzak zijn voorzien van vrolijke en kleurrijke prints. Sunncamp staat garant voor een mooie kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bestel je een Sunncamp slaapzak vóór 18:00? Dan heb je het binnen 2 werkdag in huis. De slaapzak wordt altijd gratis verzonden.


Zoeken