0 0
Polydaun Bora Volledige grootte weergeven

Polydaun Bora

De Polydaun slaapmat Bora is een comfortabele slaapmat van 5 centimeter dik.  Door het gebruik van een PVC coating is de buitenzijde zeer sterk

Meer details

Beschikbaarheid: Dit product is niet meer op voorraad


Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

€ 44,95

Polydaun slaapmat Bora

De slaapmat bij uitstek voor kamperen, scouting of voor slaapfeestjes. De Polydaun Bora maakt gebruik van een goed isolerende high density foam. De onderkant van de slaapmat heeft een anti-slip laag waardoor hij altijd goed op zijn plek blijft liggen. Door zijn dikte van 5 centimeter geeft het veel comfort en slaapt het al veel beter dan een luchtbed. Omdat er 2 stroken met klittenband bij zitten kunt u de mat weer makkelijk in het foedraal krijgen. 

Polydaun Outdoor Gear

Kwaliteit en functionaliteit zijn de basis voor voortdurende vernieuwing en verbeteringen aan onze producten. Wij beschikken over een jarenlange expertise op het gebied van slapen onder alle omstandigheden. Deze kennis hebben wij verwerkt in o.a. onze eigen lichte en veerkrachtige vullingen, die de Polydaun slaapzakken zo bijzonder maken.Kortom:de Polydaun organisatie is volledig gericht op het leveren van hoogwaardige kwaliteit en duurzame producten. Vanzelfsprekend vinden wij het belangrijk om te ondernemen met oog voor de natuur en de samenleving.

Path: - - - Polydaun Bora

Zoeken