Filter op Model

Er zijn geen producten

Filter slaapzakken op model

Op deze pagina vind u slaapzakken van verschillende modellen waaronder de mummy slaapzak, deken model slaapzak en de sleeping pod slaapzak

Subcategorieën
 • Kinderslaapzak

  Kinderslaapzakken

  Hier vind je onze collectie kinderslaapzakken. Ook voor een kinderslaapzak hebben wij een aanbod van verschillende merken. Of je nou op zoek bent naar een mummy kinderslaapzak of een klassieke kinderslaapzak. Slaapzakken-Discounter heeft het allemaal!

 • Festival slaapzakken

  Festival slaapzakken

  Op deze pagina vind u de festival slaapzakken. Hier staan zowel slaapzakken als slaapmatten die erg geschikt zijn voor een festival. Een festival slaapzak is goedkoop en gemakkelijk schoon te krijgen. Sla dus nu alvast in voor aankomende zomer.

 • Mummy slaapzakken

  Mummy slaapzakken

  Hier vind u onze collectie mummy slaapzakken. Een mummy slaapzak is uiterst geschikt wanneer u het prettig vind om de slaapzak wat dichter om u heen te hebben. Dit zorgt ook voor een betere isolatie en is daarom ook geschikt voor wat koudere temperaturen. De mummy slaapzak is over het algemeen ook gemaakt van een polyester en is daardoor licht en gemakkelijk op te bergen.

 • Deken slaapzakken

  Deken slaapzakken

  Zoekt u een klassieke slaapzak? Een deken model slaapzak is een typisch Nederlands product. Het geeft veel bewegingsvrijheid en is over het algemeen gemaakt van katoen. Dit heeft een zeer goed ademend vermogen, is comfortabel en zacht. Een deken model slaapzak is vrijwel altijd aan elkaar te ritsen en zo kunt u er een 2 persoons slaapzak van maken.

 • Eivormige slaapzakken

  Eivormige slaapzakken

  Het model sleeping pod is eigenlijk een gepatenteerde vorm van Gelert. Het geeft veel bewegingsvrijheid en toch de goede isolatie van een mummy slaapzak. De sleeping pod slaapzak zorgt ervoor dat je op iedere mogelijke manier in je slaapzak kan liggen.

 • Outdoor slaapzakken

  Outdoor slaapzakken

  Een outdoor slaapzak is een perfecte slaapzak voor de koudere temperaturen. Over het algemeen is een outdoor slaapzak gemaakt van polyester zodat de slaapzak lekker droog blijft


Zoeken