Filter op Materiaal

Er zijn geen producten
Filter op Materiaal

Filter slaapzakken op materiaal

Hier kunt u alle slaapzakken vinden van verschillende materialen . Een slaapzak is al verkrijgbaar vanaf €24,95!

Subcategorieën
 • Katoen

  Slaapzak katoen

  Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een slaapzak die optimaal ventileert en ook uiterst comfortabel is past een katoenen slaapzak perfect bij u. Door het katoen zorgt het voor een goed ademend vermogen en een goede vocht regulatie. Een katoenen slaapzak is daar in tegen wel wat zwaarder maar is wel makkelijk in uw eigen wasmachine te reinigen.

 • Polyester

  Slaapzak polyester

  Een polyester slaapzak is over het algemeen erg licht en compact in pak formaat. Polyester heeft ook een comfort variant namelijk soft polyester, dit is een opgeruwd materiaal waardoor het niet zo glad aanvoelt als een standaard polyester slaapzak. Een polyester slaapzak is ook erg handig bij vochtige omstandigheden omdat het beter bestand is tegen water en douw.

 • Polykatoen

  Slaapzak polykatoen

  Een Polykatoen slaapzak is het beste van beide werelden. Het heeft een prima ventilerend vermogen en is lichter dan een katoenen slaapzak. Polykatoen is een combinatie van katoen en polyester en kan in verschillende marges toegepast worden waardoor de uiteindelijke eigenschappen kunnen verschillen.


Zoeken