Slaapmat op Merk

Er is 1 product.
Slaapmat op Merk

Slaapmat op merk

Een slaapmat is zeer geschikt om op te slapen. Door zijn gesloten cel zorgt het voor veel warmte en comfort. Er zijn verschillende diktes, breedtes en lengtes verkrijgbaar. Wanneer je voor veel comfort gaat is een 10cm dikke mat een perfecte keuze, maar wanneer gewicht een belangrijke rol speelt is het verstandig om naar een dunnere slaapmat te kijken omdat deze lichter van gewicht zijn. Nog een groot voordeel van slaapmatten is de sterkte van het materiaal. Het is een zeer duurzaam product en zal ook niet zo snel lek gaan als een luchtbed. Kortom een verstandige keuze.

Subcategorieën
 • Polydaun slaapmat

  Polydaun slaapmatten

  Polydaun slaapmatten zijn sterk concurrerend als je het vergelijkt met andere merken. Door de scherpe prijs/kwaliteit verhouding mag je een top product verwachten. Met de high density foam verwerkt in de slaapmatten krijg je een zeer comfortabel geheel. De duurzaamheid wordt aanzienlijk verbeterd door de koperen ventiel en de PVC coating.

 • Gabbag slaapmat

  Gabbag slaapmatten

  Gabbag vindt zijn oorsprong in het Caribische gebied, het paradijs van de wind- en kitesurfer. Niet alleen de surfers maar ook de vele voorkomende felle kleuren waren de inspiratiebron van deze sportieve serie. Overdag lekker actief bezig zijn aan de ruige kust met z’n hoge golven om vervolgens ‘s avonds te genieten van de klanken van reggae, een rumcocktailtje of een flying fish, dobberend in het zwembad of languit in een hangmat met uitzicht over zee, druk zijn met zorgeloos genieten. Slaapmatten voor een scherpe prijs en van een fantastische kwaliteit.

 • Highlander slaapmat

  Highlander Outdoor slaapmatten

  Een Highlander Outdoor slaapmat is gemaakt van de beste materialen voor een scherpe prijs. Je hebt de keuze uit diverse soorten modellen en toepassingen.


Zoeken