0 0
Polydaun Breeze Volledige grootte weergeven

Polydaun Breeze

De Polydaun slaapmat Breeze is een comfortabele slaapmat van 7,5 centimeter dik.  Door het gebruik van een PVC coating is de buitenzijde zeer sterk

Meer details

Beschikbaarheid: Dit product is niet meer op voorraad


Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

€ 54,95

In prijs verlaagd!

-€ 5,00

€ 59,95

Polydaun slaapmat Breeze

De slaapmat bij uitstek voor kamperen, scouting of voor slaapfeestjes. Door zijn dikte van 7,5 centimeter is hij geschikt voor de zwaardere mensen, geeft het veel comfort en slaapt het al veel beter dan een luchtbed. Omdat er 2 stroken met klittenband bij zitten kunt u de mat weer makkelijk in het foedraal krijgen. De Polydaun Breeze maakt gebruik van een goed isolerende high density foam. De onderkant van de slaapmatheeft een anti-slip laag waardoor hij altijd goed op zijn plek blijft liggen.

Polydaun Outdoor Gear

 

Kwaliteit en functionaliteit zijn de basis voor voortdurende vernieuwing en verbeteringen aan onze producten. Wij beschikken over een jarenlange expertise op het gebied van slapen onder alle omstandigheden. Deze kennis hebben wij verwerkt in o.a. onze eigen lichte en veerkrachtige vullingen, die de Polydaun slaapzakken zo bijzonder maken.Kortom:de Polydaun organisatie is volledig gericht op het leveren van hoogwaardige kwaliteit en duurzame producten. Vanzelfsprekend vinden wij het belangrijk om te ondernemen met oog voor de natuur en de samenleving.

 

Path: - - - Polydaun Breeze

Zoeken