Home

Er zijn 14 producten
Subcategorieën
 • Slaapzak op Merk

  Slaapzak op merk

  Een slaapzak heb je in alle soorten en maten. Deken slaapzak : De deken slaapzak is de slaapzak die iedere Nederlander kent. Misschien wel van vroeger als je met school op kamp ging. Het voordeel van een deken model slaapzak is dat het veel bewegingsvrijheid creëert. Wanneer je naar een koude omgeving gaat is het een minder geschikte variant omdat het langer duurt voordat je de slaapzak met je lichaam hebt opgewarmd. Mummy slaapzak : De mummy slaapzak omsluit het lichaam waardoor je geen warmte verlies hebt. Over het algemeen is een mummy slaapzak gemaakt van een synthetisch materiaal omdat het vaak gebruikt wordt om mee te trekken door bijvoorbeeld de bergen.

 • Slaapmat op Merk

  Slaapmat op merk

  Een slaapmat is zeer geschikt om op te slapen. Door zijn gesloten cel zorgt het voor veel warmte en comfort. Er zijn verschillende diktes, breedtes en lengtes verkrijgbaar. Wanneer je voor veel comfort gaat is een 10cm dikke mat een perfecte keuze, maar wanneer gewicht een belangrijke rol speelt is het verstandig om naar een dunnere slaapmat te kijken omdat deze lichter van gewicht zijn. Nog een groot voordeel van slaapmatten is de sterkte van het materiaal. Het is een zeer duurzaam product en zal ook niet zo snel lek gaan als een luchtbed. Kortom een verstandige keuze.

 • Filter op prijs

  Filter slaapzakken op prijs

  Bekijk hier een slaapzak op prijs. We hebben slaapzakken in verschillende prijs segmenten. Een slaapzak is al verkrijgbaar vanaf €24,95!

 • Filter op Isolatiewaarde

  Filter op isolatiewaarde

  Zoekt u een slaapzak met een bepaalde isolatiewaarde?Hier kunt u alle slaapzakken vinden in verschillende isolatiewaarde. Een slaapzak is al verkrijgbaar vanaf €24,95!

 • Filter op Materiaal

  Filter slaapzakken op materiaal

  Hier kunt u alle slaapzakken vinden van verschillende materialen . Een slaapzak is al verkrijgbaar vanaf €24,95!

 • Filter op Model

  Filter slaapzakken op model

  Op deze pagina vind u slaapzakken van verschillende modellen waaronder de mummy slaapzak, deken model slaapzak en de sleeping pod slaapzak


Zoeken